Rólunk

Kedves látogatónk!

Üdvözlöm weboldalunkon!

Edina vagyok, az Orangehomes Budapest oldal kezelője és lakásainak managere.

Hosszú évek óta foglalkozom a Budapestre érkező turisták igényeinek megfelelő lakások üzemeltetésével. Számomra ez nemcsak munka, egyben a hobbim is, örömmel tölt el, hogy segítségemmel a látogatók csodálatos és minden igényüket kielégítő időt tölthetnek el Budapesten.

Rendelkezésére állok bármely kérdésben a lakásokkal, Budapesttel, vagy apartmanüzemeltetéssel kapcsolatban.

 


OrangeHomes Budapest

Az Orangehomes Budapest széles választékában megtalálhatja az Ön igényének megfelelő lakást rövid, illetve hosszú távra is. A kínálatunkban szereplő összes egység a közelmúltban teljes felújításon esett át, és vadonatúj bútorokkal és kiegészítőkkel szereltük fel őket.A lakások csendesek és nagy részben az épületek legfelső szintjén helyezkednek el.

Az apartmanok a 7-ik és 9-ik kerületben találhatóak. Kínálatunkban megtalálhatóak 1, 2, illetve 3 hálószobás lakások is. Minden apartmanban található mosógép és mosogatógép, illetve teljesen felszerelt konyha. A 3 hálószobás lakások padlófűtéssel és minden szobában légkondicionálóval felszereltek. Az ingyen WIFI természetesen minden egységünkben megtalálható.

Apartmanjaink ára természetesen jóval kedvezőbbek, mint a szállodai szobák árai, emellett a szolgáltatások színvonala hasonló.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő apartmant és foglalja le weboldalunkon keresztül, így nincs foglalási díj és egyéb rejtett költségek!

Remélem hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt is!