Rólunk

Kedves látogatónk!

Üdvözlöm weboldalunkon!

Edina vagyok, az Orangehomes Budapest oldal kezelője és lakásainak managere.

Hosszú évek óta foglalkozom a Budapestre érkező turisták igényeinek megfelelő lakások üzemeltetésével. Számomra ez nemcsak munka, egyben a hobbim is, örömmel tölt el, hogy segítségemmel a látogatók csodálatos és minden igényüket kielégítő időt tölthetnek el Budapesten.

Rendelkezésére állok bármely kérdésben a lakásokkal, Budapesttel, vagy apartmanüzemeltetéssel kapcsolatban.

 


OrangeHomes Budapest

Az Orangehomes Budapest széles választékában megtalálhatja az Ön igényének megfelelő lakást rövid, illetve hosszú távra is. A kínálatunkban szereplő összes egység a közelmúltban teljes felújításon esett át, és vadonatúj bútorokkal és kiegészítőkkel szereltük fel őket.A lakások csendesek és nagy részben az épületek legfelső szintjén helyezkednek el.

Az apartmanok a 7-ik és 9-ik kerületben találhatóak. Kínálatunkban megtalálhatóak 1, 2, illetve 3 hálószobás lakások is. Minden apartmanban található mosógép és mosogatógép, illetve teljesen felszerelt konyha. A 3 hálószobás lakások padlófűtéssel és minden szobában légkondicionálóval felszereltek. Az ingyen WIFI természetesen minden egységünkben megtalálható.

Apartmanjaink ára természetesen jóval kedvezőbbek, mint a szállodai szobák árai, emellett a szolgáltatások színvonala hasonló.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő apartmant és foglalja le weboldalunkon keresztül, így nincs foglalási díj és egyéb rejtett költségek!

Remélem hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt is!

 

Screbo Booking.Com Bock Bisztro Expedia City Sightseeing SabeeApp