Mi az Budapest a kártya?

A Budapest Kártya hozzáférést biztosít a Budapestre látogató turisták számára különböző szolgáltatásokhoz.

A kártya lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy megbízható, válogatott turisztikai szolgáltatásokat vegyen igénybe ingyenesen vagy csökkentett áron, ideértve a tömegközlekedési rendszer ingyenes és korlátlan használatát, a múzeumokba és a fürdőbe történő belépést, valamint az kedvező árakat a vendéglátás és kulturális szolgáltatások terén.

Érvényes Budapest Kártyával korlátlanul utazhat a BKV Zrt. összes tömegközlekedési vonalán, ideértve a villamosokat, trolibuszokat, metróvonalakat, a Millennium metróállomást, a fogaskerekű vasútvonalat, autóbuszokat, városi hajókat, a HÉV külvárosi vasútvonalat Budapest határán belül, és a 200E buszra is vonatkozik a repülőtéri terminálokig. Kérjük, mutassa meg Budapest kártyáját a járművezetőnek a járműbe való belépéskor, vagy az ellenőrnek.

A Budapest kártya nem érvényes a Budai vár siklójára és a Zugliget felvonóra.

Használja ki az ingyenes Budapest Card szolgáltatásokat: ingyenes hozzáférés a tömegközlekedéshez, egy ingyenes belépés a Lukács termálfürdőbe, ingyenes széf használata az értéktárgyakhoz és ingyenes belépés 12 múzeumba.

Ingyenes kiadványokat és műsorkalauzokat találhat a város hivatalos turisztikai információs központjaiban, ahol jegyeket és szolgáltatásokat is megvásárolhat. Munkatársaik több nyelven beszélnek, és szívesen tájékoztatnak Önt Budapestről.